Diverse

Dragilor, bănuiesc că ştiţi ce zi este mâine şi chiar dacă mulţi dintre noi, bărbaţii, nu sărbătorim în niciun fel, numeroase doamne şi domnişoare aşteaptă totuşi un semn în plus de iubire din partea noastră, nu ?

Şi cum stăteam eu aşa şi mă gândeam la un articol pe subiect, primesc un mail din partea celor de la picodi.com, unul care m-a făcut să zâmbesc. Aceştia au realizat o statistică ce răspunde la întrebarea: “Unde este mai uşor în România să găseşti dragostea online ?”.

Pentru obţinerea rezultatului de mai jos, cei de la picodi.com au interogat cele mai populare aplicații de dating și fraze generale, cum ar fi „site de dating”. Pentru ca comparația să fie corectă, au juxtapus numărul de interogări cu cele mai recente date INSSE privind populația din fiecare județ în parte.

După ce au analizat atent datele, au descoperit în ce judeţe se caută iubirea cu preponderenţă în mediul virtual. Astfel că, dacă locuieşti în Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov, Constanţa, Sibiu, Prahova, Arad, Iaşi sau Brăila, ai toate şansele să îţi găseşti perechea potrivită online 🫦🫦🫦. Se pare că utilizatorii de internet din aceste judeţe vizitează site-uri de întâlniri mai frecvent decât media pe țară.

Pentru restul judeţelor, puteţi încerca, dar mai bine ieşiţi la un suc sau o cafea cu nişte prieteni. Cine ştie cum răsare sorele şi pe strada voastră 😁🥰😜.