Opinie

Am tot discutat aici pe site că termenul de Black Friday a fost puternic generalizat de retaileri care ar organiza lunar campanii promoţionale sub acest nume, însă un mic nucleu al evenimentului rămâne cel organizat de eMAG, dar şi de restul competiţiei care în acea perioadă vine cu oferte (cel puţin teoretic) mai interesante.

Concluzionând, pentru mine Black Friday înseamnă data de 11 noiembrie, cu o posibilă prelungire şi în weekendul de după (12-13 noiembrie).

În acea perioadă sper să găsesc reduceri mai interesante, chiar dacă în anii anteriori nu puţine au fost cazurile în care am luat ce îmi doream la un preţ mult mai bun cu 2-3 săptămâni înainte.

Anul acesta nu urmăresc mare lucru, poate o tabletă de buget pentru cel mic (un model în genul Samsung Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition ar fi fost ideal, dar la noi opţiunile sunt foarte limitate) şi ceva pantofi sport (sunt fan Puma, deci urmăresc ceva de la ei). Cam atât, dacă voi mai găsi vreun chilipir ceva, nu refuz, dar şansele tind spre zero.

Voi ce planuri aveţi ? Vreţi să vă cumpăraţi ceva în mod special cu ocazia Black Friday 2022 ?