Smartphone

Eldar Murtazin a speriat pe cei de la Nokia și au trimis anul trecut poliția să recupereze de la acesta un prototip – era vorba parcă de un Nokia N8 sau un E7. Acum lovește din nou și oferă o serie de informații legate de viitoarele telefoane cu Windows Phone 7 ale gigantului finlandez.

Primul venit va fi W7 – cobaiul de teste ca va arăta tuturor cum rulează Windows Phone 7 pe un terminal Nokia. Va urma W8 ce va semăna cu Nokia N8 aducând aceeași cameră de 12 Megapixeli. Un alt exemplar interesant va fi dat de un telefon de buget dezvoltat pe platforma mobilă a celor de la Microsoft.

În acest moment Nokia lucrează la 4 telefoane cu WP7 și în 2012 vor fi prezentate 12 modele.

via – mobilissimo.ro

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.