Tablete

În cadrul CES 2019 a fost prezentată tableta grafică Wacom Cintiq 16. Se adresează tinerilor profesioniști din domeniul artelor și designului. 

Câteva din tehnologiile implementate pe Wacom Cintiq 16:

  • Wacom Pro Pen 2 ce recunoaște 8192 niveluri de presiune și înclinare;
  • ecran cu rezoluție de 1920×1080 pixeli și acoperire a 72% din spectrul de culoare NTSC, cablu de conectare de tip 3-in-1;
  • perfectă pentru ilustrații, design grafic, editare de poze și design de layout;
  • compatibilă cu PC și Mac, cu aplicații de editare de la Adobe, Autodesk, Pixologic, Celsys, Corel ș The Foundry.

Prețul recomandat în România – 2860 lei, iar standul ajustabil poate fi achiziționat separat la 379 lei. Ajunge în țara noastră până la sfârșitul lui ianuarie.

Declarație oficială:

“Tabletele grafice de la Wacom au devenit indispensabile pentru profesioniştii creativi. Prin noua serie, oferim aceeaşi tehnologie, calitate şi experienţă celor care şi le-au dorit de la bun început, dar nu şi-au permis să le achiziţioneze”, a declarant Faik Karaoglu, Vice Preşedinte Executiv a Wacom Creative Business Unit.Credem ca este soluţia perfectă pentru studenţi sau persoane ce lucrează în arhitectură, planning, design şi inginerie industrială, sau chiar pentru profesioniştii care vor un al doilea dispozitiv pentru acasă sau la birou.”

Mai multe detalii în materialul video:

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.