Puteți achiziționa un key de activare pentru Window și suita Office la preț redus și am scris despre ofertele magazinelor specializate de-a lungul timpului.

Ofertele pregătite de către Keysfine le descoperiți aici 🔗.

Folosiți codul GR10 spre a beneficia de un preț redus cu 10% pentru Office 2021 și Office 2019:

Microsoft Office 2021 Professional Plus Retail Key23.26 euro; 

Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail Key20.77 euro; 

GR25 este codul de discount pentru 25% la Windows:

Windows 11 Professional OEM Key11 euro; 

Windows 10 Professional Retail Key – 7.34 euro; 

Puteți achiziționa key-ul pentru Windows 10 și de acolo faceți pasul în mod gratuit către Windows 11.

Key-urile de activare sunt livrate pe mail. Plățile pot fi efectuate printr-o multitudine de sisteme de plată, de la PayPal și până la…, PayU. Ca să folosiți PayU trebuie să selectați euro ca și monedă. Recomand PayPal pentru un plus de securitate al tranzacțiilor. Nu trebuie să aveți bani în PayPal, ci să retrageți suma de pe cardul atașat PayPal.

Acest articol este susținut de către Keysfine.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.