Software

Suportul software pentru Windows 7 din partea Microsoft urmează a înceta pe 14 ianuarie 2020. Cine folosește Windows 7 ar fi recomandat să facă pasul spre Windows 10, mai ales că cd-key-urile de activare pot fi găsite la prețuri de-a dreptul excelente – 9.62 euro.

Este interesant că Windows 7 se bucură de încă 32% din piață, studiu realizat de Netmarketshare. Windows 10 pe de altă parte se bucură de 900 milioane utilizatori activi și mă aștept ca până la sfârșit de 2019 / început de 2020 să treacă de pragul a 1 miliard utilizatori activi.

GoodOffer24 este un magazin online chinezesc ce comercializează software la prețuri competitive, iar printre cele mai vândute produse se află Windows 10, Office 2016 și Office 2019.

Le puteți studia recenziile pe pagina TrustPilot (93% cu calificativul Excelent). Ei declară că orice problemă apărută se rezolvă în favoarea clientului. Plățile pot fi efectuate cu VISA, MasterCard sau PayPal (recomandare personală pentru un plus de securitate, până și shop-ul chinezesc îi pune în pole position).

După comandă, primiți un mail cu key-ul de activare. Suportul pe partea de customer service funcționează 24/7 pe întreaga durată a anului.

Puteți folosi codul JGM25 pentru o reducere de 25%:

Pentru o suită formată din Windows 10 + Office 2019 se oferă o reducere de 30% prin codul JGO24OFFICE2019:

Știu că s-ar putea să găsiți prețuri și mai bune în eMAG Marketplace sau eBay.

De ce oferta GoodOffer24 la câțiva lei în plus să fie mai bună?

Pentru suportul oferit după vânzare. Să presupunem că un cd-key nu funcționează sau apar cine știe ce probleme, în cazul shop-ului chinezesc ai pe cine să contactezi spre a rezolva o eventuală problemă. Sunt interesați să aibă un feedback pozitiv, sunt deja activi de o bună perioadă etc.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.