Windows

Compania din Redmond lucrează din greu la o strategie de a intră pe piaţă tabletelor, deşi e destul de ruşinos pentru Microsoft să fie complet absenţa de la conferinţele din 2010 şi 2011. Oricum, acest lucru se poate schimbă în septembrie. Analistă Microsoft Mary Jo Foley a publicat recent slide-ul din imaginea de mai sus care se presupune a fi 99,99% corect.

Timeline-ul arată etapele majore de lansare pentru Windows 8 (cunoscut şi că “Windows Next”) — un sistem de operare ce se crede a fi focusat în special pe tablete, cu accentul pe input touch-based. Dacă e să dăm crezare acestei dezvăluiri, această lună este milestone-ul M2 din cursul lansării sistemului de operare, urmată de iulie sau august cu un nou milestone – M3.

Folei precizează că acest lucru va plasă Microsoft în cursă unui release beta de Windows 8 în apropierea evenimentului Microsft Professional Developers Converence (PDC) din septembrie. Un ulterior beta release va urmă în 2012, iar versiunea finală este aşteptată aproximativ în vară lui 2012.

Sursa: Engadget

Categorii: windows
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.