Windows Live reprezintă suita Microsoft ce cuprinde programe utile precum:
Windows Live Writter pentru a scrie articole pentru blog (uri);
Windows Live Messenger este clientul Microsoft similar cu mult mai cunoscutul Yahoo! Messenger;
Windows Live Mail (vă daţi seama la ce se referă);
Windows Live Photo Gallery (cu 20 Gb în care să vă uploadaţi galeria foto din pc sau direct de pe camera foto sau video);
        Puteţi downloada suita beta a Windows Live Wave 4 de aici şi veţi găsi şi alte programe cu un grad mai mare sau mic de utilitate. Am văzut o serie de printscreen-uri în care fonturile sunt schimbate, aerisite.

Update: Eu utilizez Live-ul pentru mess şi spre a scrie pe blog (mai ales atunci când nu mă pot conecta la internet). În mai se aşteaptă versiunea finală. O să revin cu detalii după ce instalez varianta beta ce văd ce are aproape 130 de Mb. :)
Update 2: Executabilul nu vrea să pornească şi arată o eroare. Mă gândesc să nu fie doar pentru Windows 7 căci altă explicaţie nu găsesc. 
via criserb

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.