Software

Telefoanele Android au suport pentru camerele foto frontale şi de aceea le poţi utiliza pentru a efectua videoapeluri via 3G – dacă reţeau suportă sau via wi-fi. Windows Phone 7 în versiunea Mango ce urmează a fi disponibilă spre download în această vară se pare că va integra şi suport pentru camera foto din faţa device-ului astfel încât să poată fi efectuate apeluri video sau pentru a realiza autoportrete. Se pune mult accent pe video, dar nu ştiu câte persoane utilizează această funcţie din telefon. Majoritatea nu au la cunoştinţă faptul că pot efectua videoconferinţe cu telefonul mobil sau pur şi simplu nu le  consideră interesante în dauna apelurilor de voce.

Un telefon ce va rula cu siguranţă Windows Phone Mango este HTC Eternity de care scriam anterior. Mai ar fi de amintit şi telefoanele Nokia ce din start vor veni cu Mango.

via

Credit foto

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.