Software

Sunt denumirile sub care vor fi cunoscute update-urile Microsoft pentru Windows Phone 7. În această vară este aşteptat Windows Phone Mango pe toate terminalele WP7 vândute din octombrie 2010 până în prezent. Am observat că şi la Nokia se vorbeşte acum de Symbian Belle ce ar urma să ia locul lui Symbian Anna. Google pregăteşte Android 4.0 sau Android Ice Cream Sandwich, iar HP aduce cu webOS la indicativul 3.0.

Este puţin cam dificil să ţii pasul cu atâtea sisteme de operare şi update-uri ce vin în mod regulat.

Aşteptăm cu interes primul Nokia cu Windows Phone şi sunt curios dacă va veni cu Mango, Tango sau Apollo. :) Nu se ştie nimic în mod oficial cu referire la Tango sau Apollo şi cu atât mai puţin la ce noutăţi vor aduce pe platforma Windows Phone.

Sursa

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.