Presupun că Signify este conștient că produsele sale sunt destul de scumpe, de aici și lansarea unei game mai accesibile denumită WiZ. Sunt o sumă de dispozitive anunțate și le găsiți prezentate în articolul de față.

Lista este formată din:

1. Lampa de masă cu lumină color WiZ Hero Generatia 2 (din data de 1 septembrie în Europa – 49.99 euro);

Include moduri de trezire și culcare presetate, control unic prin apăsare și o poți folosi ca lumină de veghe pentru noptiera de lângă pat. 

2. Lampa de masă cu lumină color WiZ Full Squire (din data de 1 septembrie în Europa – 54.99 euro);

Încorporează o zonă duală de lumină, orice perete alb primește un plus de culoare și emite simultan și o strălucire difuză.

3. Lampa de plafon cu lumină variabilă WiZ Tunable White (din data de 1 septembrie în Europa – 53.99 euro în varianta de 14W și 63.99 euro în varianta de 16W);

Aici se mizează pe un design minimalist, iese în evidență și prin cât de subțire este. Are un mod denumit RitmCircadian și becurile se reglează automat astfel încât imită tranziția naturală a luminii soarelui. Pot fi aduse în dormitor sau camera de zi.

4. Lămpile de plafon cu lumină reglabilă WiZ Adria Warm și WiZ Adria Daylight (din data de 1 septembrie în Europa – 26.99 euro);

Au fost concepute pentru bucătărie, baie sau hol. Luminozitatea poate fi reglată prin control vocal sau direct din aplicația dedicată.

5. Spoturile pe bară cu lumină color WiZ (din data de 1 septembrie în Europa – 39.99 euro pentru un singur spot și 69.99 euro pentru o unitate cu două spoturi și 99.99 euro cu trei capete);

6. Spoturile pe bară cu lumină variabilă WiZ (din data de 1 septembrie în Europa – 32.99 euro pentru un spot, 59.99 pentru modelul cu 2 spoturi și 89.99 euro pentru cel cu trei spoturi);

Spoturile LED sunt versatile, iar capetele sunt reglabile. Poți să evidențiezi anumite elemente din casă (ornamente, decorațiuni etc).

7. Becul din sticlă mată WiZ (din data de 1 septembrie în Europa – 13.99 euro);

Răspândește lumina în mod uniform, iar temperatura de culoare poate fi reglată de la cald spre rece.

8. Priza inteligentă cu wattmetru încorporat WiZ Smart Plug Tip-E (din data de 1 octombrie în Europa – 19.99 euro);

Permite controlul de la distanță + comandă vocală. Poți înregistra intervale de timp și rutine. Monitorizează și consumul de energie pentru dispozitivele conectate.

Declarație oficială:

Continuăm să extindem portofoliul WiZ cu inovații inteligente, precum priza Smart Plug și noile lămpi de masă și lumini pentru plafon conectate, potrivite fiecărei stări și oricărui stil. Oferind cel mai intuitiv și ușor de configurat ecosistem, cu o aplicație bogată în funcții care conectează produsele noastre inteligente, îi ajutăm pe consumatori să creeze un mediu primitor, cu lumini inteligente pentru fiecare stil de viață”, declară Maikel Klomp, Business Leader al WiZ Connected.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.