X-Mini Kai este unul dintre gadget-urile primite în teste de la FunGadgets. Sunt un magazin serios, au produse de calitate şi în 24 de ore vă livrează produsul achiziţionat. Mă bucur că am început o colaborare cu ei.

Acum două zile v-am prezentat cea mai compacta boxă portabilă – X-Mini V1.1 şi ieri v-am aratat una dintre cele mai bune boxe portabile, din punct de vedere al calitaţii – Colia.Sound Black/Silver Beat.

Primele impresii

IMG_5642 IMG_5644

X-Mini Kai este foarte cool! Se diferenţiază de celelalte modele prin faptul ca are Bluetooth, scăpându-ne astfel de grija cablurilor. Pentru mine asta reprezintă un mare plus. Eu sunt pro-wireless şi consider că suntem în era wireless. Avem parte de cât mai multe dispozitive wireless care sunt din ce în ce mai eficiente.

Revenind la Kai, pot să vă spun că respectă designul X-mini şi că aduce o calitate bună a sunetului. Nu impresionantă, dar bună. Claritatea sunetului pot să spun ca este undeva pe la 85%. Însă, este zgomotoasa şi îmi place cum se aude bassul, dar mai ales cum “dansează” atunci când bassul este puternic – puteţi să vedeţi acest lucru în acest filmuleţ. De asemenea, am observat o diferenţă între calitatea când boxa este conectat prin fir şi când este conectata prin Bluetooth – ceea ce mi se pare şi normal. Este o diferenţă mică, poate chiar insesizabilă.

Chiar este un gadget cool! Dintre cele trei boxe portabile testate, Kai a mers cu mine peste tot şi am utilizat-o cel mai intens. Din asta reiese că este foarte practică şi foarte uşor de utilizat. În plus, ai o libertate de mişcare foarte mare.

Câteva specificaţii tehnice

IMG_5643 IMG_5645

X-Mini Kai a fost prima care a cedat. Bateria de 550 mAh s-a consumat dupa 5 zile de utilizare normală. Am folosit-o în jur de 2-3 ore pe zi, ceea ce înseamnă ca a rezistat în jur de 11 ore. O autonomie foarte bună!

Această boxă are şi un buton de control interactiv, prin care putem schimba piesa, putem modifica volumul sau putem răspunde la apeluri. Da! Un alt plus, îl reprezintă microfonul pe care îl are încorporat, având astfel opţiunea de a purta conversaţii tip conferinţă prin intermediul boxei. O funcţie foarte utilă!

Dimensiunile sale sunt de 50 x 62 mm si greutatea de 95 g. Este compactă şi are inclusă în pachet un săculeţ în care o puteţi transporta în siguranţă. Având disponibilă o conexiune Bluetooth, consider că este cea mai potrivită pentru un telefon sau o tabletă.

Ce nu prea m-a mulţumit pe mine, a fost acest buton interactiv menţionat. Prin apăsarea sa, se pune pauză, se dă play sau se răspunde la apeluri. Prin mişcarea sa spre dreapta, se trece la următoarea piesă. Prin mişcarea spre stănga, la piesa precedentă. Totul ok până acum. Însă, integrarea şi volumului în acest buton mi se pare puţin peste mână. Pentru a controla volumul, se ţine apăsat pe acest buton spre dreapta sau spre stânga – o mişcare ce nu asigură un control precis al volumului şi o mişcare prin care puteţi schimba piesa din greşeală.

Preţ şi disponibilitate

Toate acesta funcţii interesante vin cu un preţ pe măsură. X-Mini Kai costă 299 de lei şi este disponibilă pe negru. Dacă preţul nu reprezintă o problemă, puteţi s-o achiziţionaţi accesănd acest link – cumpără X-Mini Kai.

Avantaje / dezavantaje şi câteva note

Pro

– dispune de Bluetooth şi vă scapă de grija cablurilor;
– este un gadget cool;
– se aude tare şi produce un bass puternic;
– autonomie foarte bună;
– calitate bună a sunetului.

Contra

– nu-mi place butonul de control;
– preţul este puţin cam ridicat.

Note

Design – 10/10 – este un gadget foarte cool;
Funcţionare – 9/10 – am întâmpinat o problemă, după ce am conectat-o la tabletă, îmi refuza conectarea la telefon;
Calitate – 9/10 – calitate bună, zgomotoasă şi bass puternic.

Este potrivită X-Mini Kai pentru tine?

Vrei un gadget cool? Te-ai săturat de cabluri? Preţul nu reprezintă o problemă? Atunci sună acum la 07… şi vei primi absolut gratis două boxe X-Mini Kai! Glumesc, însă dacă raspunsul la aceste întrebări este afirmativ, cu siguranţă ai nevoie de Kai. Pe mine m-a cucerit, chiar dacă mai are şi lipsuri.

Galerie foto

[nggallery id=330]