Software

Avem o veste excelentă pentru pasionaţii de jocuri, asta pentru că de săptămâna aceasta abonamentul Xbox Game Pass este disponibil oficial şi în România.

Momentan acesta poate fi accesat în varianta de preview doar de către cei care sunt înscrişi în programul Insider, astfel că dacă nu mai aveţi răbdare să aşteptaţi accesul general, înscrieţi-vă în acest program, după care descărcaţi aplicaţia Xbox Insider Hub pentru a vă juca ce vă pofteşte inima.

Prin Xbox Game Pass utilizatorii au acces la sute de jocuri pentru PC, pe listă regăsindu-se nume importante precum FIFA 22, Forza Horizon, Halo Infinite, Minecraft, Atomic Heart, F1 22, Merge & Blade şi multe, multe altele.

În fiecare lună sunt aduse jocuri noi, însă sunt eliminate şi altele vechi, astfel că diversitatea catalogului rămâne tot timpul la cote ridicate.

Subscripţia Xbox Game Pass are un cost de 9.99 euro / lună şi îţi oferă posibilitatea de a descărca şi de a juca orice joc din portofoliu pentru PC (în comunicatul oficial este evidenţiată strict varianta de PC, jocurile pe consolă urmând a mai aştepta puţin).

Sursa: news.xbox.com