Smartphone

Chiar dacă această serie are un singur smartphone lansat, Xiaomi Pocophone F1, acesta a avut un succes remarcabil în condiţiile în care în 2018 toată lumea l-a considerat dreptul adevăratul flagship killer al anului.

Se pare însă că Xiaomi va renunţa la seria Pocophone tocmai pentru că succesul unui viitor model ar putea avea efect de bumerang, adică ar putea reduce vânzările de smartphone-uri Redmi şi Xiaomi. În plus, compania chineză consideră că în acest moment există suficient de multe modele pe piaţă cu preţuri mai mult decât atractive, iar aici nu prea îi putem contrazice (avem Xiaomi Mi 9T aka Redmi K20, Redmi K20 Pro, Mi 9 sau chiar Redmi Note 7).

Pentru a întări şi mai tare acest zvon, în urmă cu câteva zile coordonatorul proiectului POCO, Jai Mani, a anunţat că părăseşte Xiaomi. Poate închiderea acestui proiect de suflet a contribuit decisiv la decizia sa.

Chiar dacă nu vorbim pe surse oficiale, este clar că niciodată nu iese fum fără foc.

Sursa: slashgear.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.