Accesorii inteligente

La aproape o lună de la prezentarea oficială din China, iată că Xiaomi aduce brăţara inteligentă Xiaomi Band 7 şi la nivel global, inclusiv în Europa.

Pentru moment europenii vor putea să achiziţioneze doar varianta standard, însă Xiaomi a promis că în curând va fi anunţată şi versiunea cu NFC (pentru aceasta compania chineză a încheiat un parteneriat cu Matercard).

Xiaomi Band 7 va fi disponibil în Europa pe negru, albastru, portocaliu, verde, roz şi bej la un preţ recomandat de 59.99 euro. În anumite ţări va exista şi o reducere în etapa de precomandă, una ce va duce preţul la 49.99 euro.

Brăţara va ajunge în curând şi în România la un preţ recomandat (estimat) de 299 lei. Foarte probabil vom avea şi noi o campanie promoţională, una ce ar putea duce preţul la 249 lei.

Pentru această sumă utilizatorul va primi un accesoriu inteligent ce vine cu un ecran AMOLED de 1.62 inch cu rezoluție 192 x 490 pixeli, 326 ppi, luminozitate de până la 500 nits, protecție din sticlă pentru zgârieturi şi funcţia Always On Display. Brăţara vine cu peste 100 de feţe şi include un wallpaper dinamic cu planeta Marte.

Accesoriul ştie să măsoare ritmul cardiac, gradul de oxigenare al sângelui (include alertă în caz că saturaţia scade sub 90%), ciclurile de somn, cât şi calitatea respiraţiei din timpul somnului. Utilizatorul va putea să îşi ţină anumite evidenţe pentru stres, ciclul menstrual, sănătate şi activitate fizică (există 120 moduri de sport şi 4 moduri profesioniste de sport).

Xiaomi Band 7 include o baterie de 180 mAh ce se încarcă complet în mai puţin de două ore şi promite o autonomie de până la 15 zile, bluetooth 5.2 şi este rezistentă la scufundări (există certificare 5 ATM).

Ca o informaţie de final, Xiaomi susţine că a vândut deja peste 1 mil de Xiaomi Band 7 în China.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.