Accesorii inteligente

Săptămâna trecută Xiaomi a lansat brăţara inteligentă Xiaomi Band 7. La prima vedere pare a fi un accesoriu de buget mai mult decât onorabil, aceasta având un ecran AMOLED de 1.62 inch cu rezoluție 192 x 490 pixeli şi funcţie Always On Display, numeroase funcţii fitness, moduri sportive, senzori pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui şi pentru măsurarea ritmului cardiac şi baterie de 180 mAh ce promite o autonomie de până la 15 zile.

Foarte mulţi utilizatori şi-au arătat nemulţumirea la anunţul de săptămâna trecută legată de lipsa GPS-ului. Se vorbeşte de ceva timp că Xiaomi va integra şi GPS pe brăţările din seria (Mi) Band, însă nimic până în prezent.

Se pare totuşi că Xiaomi are în plan aşa ceva, unul pentru Xiaomi Band 7 Pro. Vorbim de o variantă mai potentă, una cu un ecran mai mare, GPS şi o baterie cu ceva mAh în plus. Nu avem încă mai multe detalii, însă se pare că vom avea un mix între Xiaomi Band 7 şi Xiaomi Redmi Smart Band Pro.

Foarte probabil Xiaomi Band 7 Pro va fi lansat în luna iulie împreuna cu smartphone-ul Xiaomi 12 Ultra, urmând ca în anumite ţări să fie oferit cadou la achiziţia telefonului.

Sursa: notebookcheck.net

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.