Telefoane Mobile

Într-o perioadă în care vânzările de telefoane inteligente sunt pe o pantă descendentă, fiecare producător încearcă în felul său să atragă atenţia. Observăm design-uri din ce în ce mai ciudate, însă parcă niciunul nu se compară cu cel mai proaspăt brevet Xiaomi.

Compania chineză pare a duce ideea de smartphone fără breton la un alt nivel. Din schiţele apărute online se evidenţiază o amplasare diferită a camerelor frontale şi a difuzorului sub forma unei cocoaşe în zona superioară a device-ului.

Acest brevet este inestetic, cât şi prea puţin practic. Nici poziţionarea elementelor externe nu este inspirată, parcă telefonul mă priveşte (îmi crează o oarecare stare de disconfort psihic).

Sper ca aceste schiţe să nu fie puse şi în practică. Chiar nu văd ce nişă ar putea aborda Xiaomi cu acest tip de produs, poate cea a utilizatorilor nonconformişti radicali.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.