Accesorii inteligente

Xiaomi a lansat la nivel global şi alte device-uri interesante, chiar dacă acestea au fost prezentate cumva pe repede înainte dacă ne raportăm la atenţia la detalii oferită seriei de smartphone-uri Xiaomi 13.

Un astfel de exemplus este dat de Xiaomi Buds 4 Pro, o pereche de căşti TWS cu finisaje premium. Acestea încorporează tehnologia LDAC Sony, una care asigură rate de transfer ale datelor de până la 990 kbps și valori de amplitudine de până la 32-bit, alături de suport Hi-Res Audio Wireless.

Xiaomi Buds 4 Pro mai aduc și capabilități impresionante de anulare activă a zgomotului, cu valori de până la 48 dB, ceea ce înseamnă că izolează aproape toate interferențele externe. Astfel, utilizatorii se pot bucura de un sunet clar chiar și în cele mai aglomerate zone. Funcția Built-in Dimensional audio prezentă la Xiaomi Buds 4 Pro detectează mișcările capului și ajustează sunetul în funcție de poziționarea în spațiu, iar detaliile audio sunt redate cu precizie.

Căştile vin cu o autonomie de până la 9 ore / cască şi până la 38 de ore împreună cu cutiuţa de încărcare, iar pentru cei interesaţi de caracteristici mai deosebite, trebuie menţionat că Xiaomi Buds 4 Pro se pot încărca şi wireless.

Odată cu lansarea Xiaomi Buds 4 Pro, utilizatorii pot ajusta sunetul prin aplicația dedicată Xiaomi Earbuds, disponibilă în premieră. Aceasta oferă acces la specificații personalizate, cum ar fi modurile ANC și de transparență, Built-in Dimensional audio și conectivitatea dual-device, permițându-le utilizatorilor să își personalizeze experiențele de ascultare după preferințe. Aplicația poate fi descărcată din Google Play Store și le oferă utilizatorilor un control complet asupra setărilor audio.

Xiaomi Buds 4 Pro vor fi disponibile pe Star Gold (auriu) şi Space Black (negru) la un preţ recomandat în România de 1249 lei.