Accesorii inteligente

Știu că sunt câteva persoane ce așteaptă review-ul lui Xiaomi Huami Amazfit din prima generație. Îmi cer scuze că nu am reușit să-i redactez recenzia, dar sper ca în acest weekend să urc materialul pe site. 

Între timp, Xiaomi nu bate pasul pe loc și l-a anunțat pe Huami Amazfit 2 – ediție revizuită și îmbunătățită a smartwatch-ului ce a atras atenția prin designul său, prin specificațiile aduse pentru un preț în jurul a 100 dolari.

Denumirea oficială: Amazfit Smart Sports Watch 2. Avem și o ediție specială: Amazift Smart Sports Watch 2S Premium Edition. Hai că am reușit să-i scriu ditai numele, în cele din urmă.

Specificații Xiaomi Huami Amazfit 2;

  • display de 1.34 inch cu rezoluție 320×320 pixeli, promite un consum redus de energie și primește input tactil, protejat cu sticlă 2.5D, certificare 5ATM în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful (îl poți folosi în apa mării, în sesiuni prelungite de înot etc);
  • procesor dual-core la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare din care 2 GB în mod real;
  • Watch 2.0 (platformă proprietară);
  • senzor PPG pentru monitorizarea ritmului cardiac, accelerometru pe trei axe, giroscop, senzor geomagnetic, barometru, senzor pentru lumina ambientală, chip GPS de la Sony de 28nm cu consum redus de energie;
  • monitorizează până la 11 tipuri de activități (Alergare, Mers, Mers cu bicicleta, Înot, Urcat pe munte, Triathlon etc);
  • baterie de 280 mAh ce conform Xiaomi ar oferi autonomie de 5 zile fără GPS activat și 35 ore pe modul de utilizare intens cu GPS activat și monitorizare a ritmului cardiac activată.

Carcasa este fabricată dintr-un amestec de carbon cu plastic. Marginile sunt din ceramică, cele trei controale sunt din oțel 316L, iar ecranul de 1.34 inch este protejat cu sticlă de safir 2.5D. Apropo, diferența dintre cele două modele este dată de…, cureaua. Modelul premium aduce curea din plastic, dar și din piele pe 22mm.

Preț în China – 150 dolari pentru modelul de bază și 226 dolari pentru ediția premium. Livrările încep pentru varianta entry din 31 decembrie, iar pentru versiunea mai scumpă din 9 ianuarie.

Sursa: AmazfitCentral.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.