Smartphone

Compania chineză Xiaomi a lansat zilele acestea un nou smartphone special pentru piaţa din China denumit Xiaomi MiPhone 3 sau pe scurt Xiaomi Mi-3.

Xiaomi Mi-3 va veni atât în varianta cu procesor quad-core Tegra 4  pentru China Mobile, cât şi cu procesor quad-core Snapdragon 800 pentru China Unicom. Telefonul va avea un display de 5 inch cu o rezoluţie Full HD, 2 GM de memorie RAM, cameră foto de 13 megapixeli ce poate filma în format Full HD şi cameră secundară pentru apeluri video de 2 megapixeli şi va rula Android 4.2.1 customizat cu interfaţa MIUI v5.

Telefonul va fi disponibil pe piaţă în 2 variante: varianta de 16 GB ce a avea un preţ de aproximativ 330 de dolari şi varianta de 64 de GB ce va avea un preţ de aproximativ 410 dolari.  În afară de China, telefonul va fi disponibil la vânzare din luna octombrie şi în Hong Kong şi Taiwan.

Când văd asemenea telefoane lansate în China şi ce preţ de achiziţie au, îmi vine să dau o fugă până acolo să cumpar 2-3 pentru toată familia. La preţul de 330 de dolari în România îţi poţi [încă] cumpăra un Samsung Galaxy S Advance.

Sursa: xiaomi.com