Software

A fost o mică saga cu update-ul la Android 8.0 Oreo pentru Xiaomi Mi A1. Inițial a debutat pe sfârșit de decembrie, ca în urmă cu câteva zile să avem un update suspendat de către compania chineză. 

Este primul smartphone Xiaomi din programul Android One, unul care s-a bucurat de succes și în țara noastră în open market.

Uite că problema s-a rezolvat mult mai repede, iar Xiaomi a revenit cu update-ul spre cea mai nouă iterație Android. Ei spun că toate bug-urile au fost rezolvate: consumul alert al energiei stocată în acumulator cu bluetooth-ul pornit, restartările aleatorii etc. Cititorul de amprentă reprimește funcțiile de tip gesture.

Bonus: Patch-ul de securitate este compilat la nivelul lui ianuarie 2018. Dacă ai deja 8.0 Oreo pe Xiaomi Mi A1, noul update OTA are doar 89 MB. Dacă pornești de la zero cu Nougat urcă la 1112 MB.

Nu-i așa că ne-am dori aceeași viteză de reacție și din partea concurenței?

Sursa: FoneArena.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.