Software

Veste bună pentru cei ce-l folosesc pe Xiaomi Mi A1, smartphone-ul de tip best-buy cu Android One ce ajunge pe canal oficial și în țara noastră. A primit update la Android 8.0 Oreo, așa cum Xiaomi a promis că-l va aduce în etapa finală până la sfârșit de an. 

Update-ul sosește OTA și are 1107.4 MB. Aduce Android 8.0 Oreo în mod nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică. Detalii găsiți și pe link-ul din descriere. Acum nu știu dacă aveți tragere de inimă ca în prag de sărbătoare să flash-uiți ROM-ul de pe  Mi A1.

Android 8.0 Oreo aduce încărcare rapidă pentru Xiaomi Mi A1 + elementele deja cunoscute pentru acest software (modul Picture-in-Picture, Auto Fill pentru aplicații, notificări îmbunătățite etc).

Xiaomi Mi A1 îl găsiți în oferta magazinelor autohtone cu preț în jurul a 1000 lei.

Sursa: MIUI.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.