Smartphone

Când mă pregăteam să spun în articolul anterior că aștept debutul oficial al lui Xiaomi Mi A1 în țara noastră, uite că l-am găsit în oferta celui mai mare magazin online din țara noastră, nu în marketplace ci în stocul său ca atare. 

Xiaomi Mi A1 – 1249 lei pe auriu sau negru. Toate specificațiile hardware le găsiți într-un articol separat.

Pe Xiaomi Mi A1 îl însoțesc alte două telefoane mobile din categoria low-cost.

  1. Xiaomi Redmi 4A – 529 lei (display de 5 inch cu rezoluție HD, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 2 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, cameră de 13 Megapixeli cu LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli, baterie de 3120 mAh);
  2. Xiaomi Redmi 4X – 899 lei (display de 5 inch cu rezoluție HD, Qualcomm Snapdragon 435, 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, cameră de 13 Megapixeli cu dual-LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli, baterie de 4100 mAh).

Xiaomi Mi A1 este primul smartphone din noul program Android One ce ajunge în țara noastră, Redmi 4a cred că este printre cele mai ieftine telefoane mobile cu procesor Qualcomm și 32 GB spațiu de stocare. Redmi 4x este poziționate ceva cam sus ca preț și sunt alternative mai bune în același preț, chiar de la Xiaomi, dar fără import oficial.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.