Accesorii inteligente

Xiaomi Mi Band este cea mai bună brățară inteligentă ca raport preț / specificații, iar cu autonomia de peste 30 de zile chiar că nu are niciun concurent. 

Uite că în cele din urmă au anunțat și ediția îmbunătățită denumită Xiaomi Mi Band 1S cu senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. Debutează în China la prețul de 16 dolari, din 11 noiembrie. Mă aștept să fie un pic mai scumpă prin magazinele chinezești, iar prin România să ajungă în jurul a 150 – 200 lei.

Ce alte specificații înglobează Xiaomi Mi Band 1S?

  • dimensiuni de 37 x 13.6 x 9.9mm vs 36 x 14 x 9mm la primul Mi Band, de aici și incompatibilitate cu brățările generație anterioare, cel mai probabil;
  • aceeași baterie de 45 mAh și Xiaomi spune că ar oferi tot o autonomie de 30 de zile, dar la o utilizare prelungită a noului senzor integrat mă aștept să se descurce mai modest față de precedentul model;
  • rezistență la apă și praf, certificare IP67.

Din imaginile de presă remarcați că designul a rămas același, doar apariția senzorului pentru ritmul cardiac pe interior mi se pare a fi un element notabil, ce face diferența.

Folosesc un Mi Band și sunt foarte mulțumit, abia aștept să fie lansată a 2-a generație că și pun o comandă prin shop-urile chinezești. Mi Band-ul clasic va fi comercializat în continuare, la 11 dolari.

Sursa: Mobilissimo.ro

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.