Accesorii inteligente

Xiaomi Mi Band este brățara inteligentă cu cel mai bun raport preț / beneficii aduse către utilizator. O folosesc de o bună perioadă de timp, iar autonomia de peste 30 de zile, rezistența la contactul cu apa, dar și modul în care monitorizează activitatea de peste zi o transformă într-un gadget de tip best-buy. 

Între timp, Xiaomi a prezentat o versiune denumită Mi Band 1S  ce integrează și un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. Pe 10 mai trebuia să fie anunțată Mi Band 2, dar lansarea a fost amânată cu 1 lună. Cauza întârzierii fiind reprezentată de problemele întâmpinate de Mi Band 2 pe linia de fabricație.

Care sunt noutățile aduse de Mi Band 2 din datele ajunse în spațiul online?

  • display ce afișează ora, dar presupun că acolo sunt aduse și detalii legate de activitățile derulate peste zi (număr de pași, caloriile arse etc);
  • control fizic lângă display-ul smartband-ului.

Acestea ar fi primele detalii pentru Mi Band 2. Presupun că autonomia de peste 30 de zile o să devină amintire în contextul folosirii unui display allways-on. Prețul va fi ceva mai mare, dar mă aștept să nu treacă de pragul a 30 – 50 dolari pe piața chineză.

Mai multe detalii din momentul în care Xiaomi face lansarea oficială pentru noua sa brățară inteligentă.

Sursa: GizChina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.