Accesorii inteligente

Seria de brăţări inteligente Xiaomi Mi Band nu mai are nevoie de nicio prezentare, în acest moment aceasta fiind cea mai cunoscută la nivel global în categoria sa de preţ. Pentru că ne apropiem rapid de a doua lună a acestui an, este normal să apară veşti despre următoarea generaţie din serie, modelul Xiaomi Mi Band 6.

Se pare că acesta este deja în etapa de obţinere certificări, semn că în 2021 brăţara va fi prezentată ceva mai devreme decât anul trecut (lansarea Xiaomi Mi Band 5 a avut loc în luna iunie).

Din primele informaţii aflăm că Xiaomi Mi Band 6 va fi disponibilă în două variante: XMSH16HM versiunea chineză cu NFC şi XMSH16HM versiunea globală fără NFC. Printre cele mai importante specificaţii vom avea:

  • asistent inteligent Amazon Alexa ce va permite controlul altor device-uri smart;
  • senzor Sp02 pentru măsurarea nivelului de oxigenare al sângelui;
  • până la 308 pictograme de notificare;
  • 19 noi activităţi, printre care vom regăsi fitness, hockey, gimnastică, pilates, street dance, zumba, box, baschet sau tenis.

Mai aflăm că Xiaomi Mi Band 6 va beneficia de o nouă interfaţă şi de mai multe aplicaţii preinstalate, însă la nivel estetic nu vor exista mari diferenţe vs modelul anterior.

Sursa: logger.fr