Smartphone

Xiaomi are şi o serie de smartphone-uri gigant şi chiar dacă vânzările acesteia nu sunt spectaculoase, producătorul chinez nu renunţă la idee. În luna mai Xiaomi lansa modelul Mi Max 2, un phablet cu ecran de 6.4 inci şi dimensiuni generoase. Am avut ocazia să ţin în mână preţ de câteva minute un astfel de device şi pot spune că este uriaş, chiar îşi merită poreclă de “paletă de ping-pong”.

În primăvara lui 2018 se aşteaptă prezentarea modelului Xiaomi Mi Max 3 şi chiar dacă mai sunt luni bune până la acel moment, pe site-urile de specialitate au început să apară primele informaţii despre viitorul phablet Xiaomi. Noul trend al ecranelor cu aspect 18:9 va permite producătorului chinez să integreze un display de 7 inci cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli care se va simţi în mână aproximativ la fel ca cel actual de 6.4 inci.

Se pare că noul device va fi disponibil în 2 versiuni, una cu procesor Qualcomm Snapdragon 630, cealaltă cu procesor Qualcomm Snapdragon 660, iar printre alte elemente hardware vom avea: 4 / 6 GB RAM, 64 / 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto duală, scanner de amprentă poziţionat pe spate şi o bateria de 5500 mAh cu funcţia Quick Charge 3.0.

Ţinând cont că mai sunt 4-5 luni până la prezentarea oficială, trataţi aceste informaţii cu o oarecare doză de scepticism.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.