Smartphone

În data de 10 mai Xiaomi va organiza un eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate MIUI 8 bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow şi primul telefon care va rula această nouă versiune MIUI denumit Xiaomi Mi Max.

Conform informaţiilor apărute în baza de date a GFXBench specificaţiilor noului device nu sunt atât de impunătoare pe cât se anunţau iniţial. Xiaomi Mi Max ar urma să dispună de un display gigant de 6.44 inci cu rezoluţie FullHD, procesor Qualcomm Snapdragon 650 de tip hexa-core, 2 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare şi o camera foto de 16 megapixeli. La o primă strigare aş putea spune că este Xiaomi Redmi Note 3 Pro la dimensiuni de phablet. Dacă ar păstra reţeta clasică mă gândesc că ar putea exista şi o versiune cu 3 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare.

De asemenea, ţinând cont că Xiaomi Mi Max va utiliza un procesor Qualcomm sunt şanse foarte mari să vedem şi o versiune internaţională pentru acest terminal. Mai multe detalii vom afla pe 10 mai.

Xiaomi Mi Max 2

Specificaţii posibile pentru Xiaomi Mi Max:

  • display IPS LCD de 6.44 inch cu rezoluție FullHD (1920 x 1080 pixeli);
  • procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 pe 64 biţi la 1.8 GHz, Adreno 510 GPU, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare;
  • Android 6.0.1 Marshmallow cu interfaţa MIUI 8;
  • dual-sim, 4G / LTE Cat.6, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, A-GPS și GLONASS, port infraroşu, radio FM, senzor pentru citirea amprentei;
  • 16 Megapixeli cu focalizare cu detecţie de fază, flash dual-LED, filmare 4k şi cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 4500 mAh.
Sursa: gizmochina.com