Telefoane Mobile

Xiaomi Mi Mix este unul dintre puţinele smartphone-uri lansate în 2016 care a impresionat atât prin aspect, cât şi prin tehnologiile implementate. Vorbim de un phablet borderless pe trei laturi cu un raport display-corp de 91.3%.

Xiaomi lucrează deja la noua generaţie, iar pentru a dovedi că Xiaomi Mi Mix nu a fost o întâmplare, compania chineză l-a angajat pe designer-ul francez Philippe Starck ca şef de proiect pentru Xiaomi Mi Mix 2. Conform ultimelor noutăţi neoficiale, cea de-a doua generaţie ar urmă să dispună de un ecran AMOLED cu un raport display-corp de 93%, ceea ce înseamnă că marginile vor fi aproape inexistente (un borderless aproape de perfecţiune).

Acelaşi surse susţin că Xiaomi Mi Mix 2 ar urma să păstreze construcţia din ceramică, însă scannerul de amprentă va fi mutat de pe spate în zona frontală sub display (poate vom vedea un buton home cu multiple întrebuinţări).

Mai este ceva timp până la prezentarea oficială a modelului Xiaomi Mi Mix 2, de aceea multe se pot schimba.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.