Telefoane Mobile

Xiaomi pregăteşte o scurtă prezentare de presă înainte de MWC Barcelona 2018, iar toate zvonurile indică lansarea smartphone-ului Xiaomi Mi Mix 2S. Interesant este că acest telefon ar urma să fie anunţat ca fiind primul terminal cu Qualcomm Snapdragon 845, însă rămân ceva semne de întrebare legate de disponibilitatea comercială (s-ar putea ca aceasta să se facă la săptămâni bune după).

Printre noutăţile prezente pe Xiaomi Mi Mix 2S am putea avea:

  • Ecran de 5.99 inci cu ecran Full Screen 3.0 (un raport display-corp mai mare);
  • 8 GB LPDDR4X memorie RAM + 256 GB spaţiu de stocare;
  • Cameră foto duală 2 x 12 megapixeli cu zoom optic şi senzori Sony IMX363;
  • Scanner de amprentă integrat în display;
  • Deblocare facială folosindu-se de inteligenţa artificială.

Deşi iniţial se zvonea că Xiaomi Mi Mix 2S va avea un ecran cu decupaj în stilul iPhone X, noile surse neagă această informaţie şi ne prezintă un smartphone cu ecran care acoperă o mare suprafaţă din zona frontală, cu margini foarte înguste şi un mic spaţiu pentru camera frontală. Din imagini pare a fi device-ul cu cel mai mare raport display-corp din lume.

Sunt foarte curios dacă va exista o versiune globală a acestui telefon şi care va fi preţul de achiziţie. Ţinând cont că în foarte scurt timp va fi lansat un magazin oficial Xiaomi în ţara noastră, sper ca Xiaomi Mi Mix 2S să nu coste mai multe de 2000 – 2200 lei.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.