Smartphone

Se pare că anul acesta vom vedea în sfârşit pe piaţă smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 4. Pentru producătorul chinez seria Mi Mix a fost întotdeauna una de testare, de inovaţie, de diferenţiere. Îmi aduc şi acum aminte de Xiaomi Mi Mix 3 cu acel slider super interesant.

Din păcate Xiaomi a făcut o pauză destul de lungă pentru această serie, însă toate sursele susţin că anul acesta Mi Mix-ul se întoarce. Marea noutate pregătită pentru Xiaomi Mi Mix 4 va fi camera frontală integrată în display. Pentru piaţă această caracteristică nu este nouă, însă rezultatele fotografice sunt încă destul de modeste. Xiaomi în schimb va veni şi cu performanţă fotografică.

Xiaomi Mi Mix 4 va mai beneficia de un display dual-curve (Xiaomi a patentat şi ecranul quad-curve însă acesta nu este încă gata pentru producţia în masă) cu rezoluţie FullHD+ (acesta va fi produs de Huaxing Optoelectronics), procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 888 şi o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă pe fir la 120W şi wireless la 80W.

Sunt surse care indică un spate similar cu cel de pe Xiaomi Mi 11 Ultra, inclusiv acel display secundar, unul premium de această dată.

Mai sunt multe de aflat despre Xiaomi Mi Mix 4, însă cu cât vom descoperi mai multe, cu atât gândul legat de preţ mă înfioară mai rău: Xiaomi Mi 11 Ultra costă în Europa 1200 euro, vă daţi seama că Xiaomi Mi Mix 4 va depăşi 1300 – 1400 euro.

Sursa: gizchina.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.