Smartphone

Xiaomi are o serie de smartphone-uri în care investeşte bani frumoşi, o serie de telefoane care ne arată că şi chinezii au idei şi pot inova: Xiaomi Mi Mix. Cea de-a patra generaţie a acestei serii este aproape gata, mai toate sursele din China indicând data de 24 septembrie drept cea de lansare oficială.

Xiaomi Mi Mix 4, căci despre el este vorba, se anunţă impresionant. Se spune că device-ul va fi primul telefon din lume cu un senzor foto de 108 Megapixeli (vorbim de Samsung ISOCELL Bright HMX, senzorul capabil să înregistreze clipuri video 6K la 30 fps anunţat luna trecută). Ansamblul foto va mai include alţi doi senzori, unul de 16 Megapixeli ultra-wide şi un altul de 12 Megapixeli cu 5x zoom optic.

Pentru că vobim totuşi de un flagship, Xiaomi Mi Mix 4 se va respecta şi din punct de vedere hardware: procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus de tip octa-core, până la 12 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare, versiune cu conectivitate 5G, tehnologie de încărcare wireless pentru o baterie de 4500 mAh şi MIUI 11 bazat pe Android 10.

Nu ştim încă design-ul şi preţul, însă Xiaomi ne-a impresionat de fiecare dată la aceste capitole, sper să o facă şi de această dată. Mai sunt 20 de zile până la debutul oficial şi mă gândesc că Xiaomi Mi Mix 4 va fi ce trebuie, va fi un smartphone premium demn de sfârşitul lui 2019.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.