Smartphone

Ideea din spatele titlului este destul de simplă. Xiaomi a lansat 2 telefoane de top, concurente directe ale lui Samsung GALAXY Note 4.

Xiaomi a uimit prin raportul preț / specificații de-a lungul timpului, dar prin costurile afișate pentru Mi Note și Mi Note Pro se apropie din ce în ce mai mult de restul companiilor de top ce produc telefoane Android.

Xiaomi Mi Note Pro – 530 dolari;

Xiaomi Mi Note de 16 GB – 370 dolari;

Xiaomi Mi Note de 64 GB – 450 dolari.

Diferența față de LG, Samsung sau HTC începe a deveni mult mai mică. Asta arată că Xiaomi are mare curaj în a-și poziționa produsele. Vânzările sunt cele care vor arăta dacă mișcarea lor se dovedește a fi de bun augur.

Sunt telefoane de top, a nu se înțelege altceva, dar Xiaomi a ajuns pe locul 3 mondial prin prețurile mici afișate la telefoane cu specificații de top. O depărtare de filozofia de până acum s-ar putea să aibă efecte neașteptate.

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.