Diverse

Au trecut luni bune de când am fost nevoit să folosesc o baterie externă, dar asta și pentru că am stat în majoritatea timpului pe acasă. Totuși, încetul cu încetul ieșim din locuință, iar Xiaomi a venit cu Mi Power Bank 3.

Câteva din specificațiile acumulatorului extern:

  • 2 x USB-A, 1 x microUSB și 1 x USB Type-C pe partea de conectivitate;
  • prin dubla apăsare a butonului de power se trece într-un mod lent de încărcare ce este util pentru diverse gadgets (smartwatch, căști bluetooth etc);
  • se încarcă la 24W pe USB type-C (cu un încărcător Xiaomi de 30W s-ar alimenta de la 0 – 100% în 7.5 ore / peste noapte), inputul pe microUSB este limitat la 18W.

Prețul din China – aprox. 21 euro = 100 lei.

Mi-aș dori să văd baterii capabile să se încarce mai repede, dar și să încarce la viteze mai mari. Asta și pentru că tehnologia a evoluat, presupun că prețurile ar crește și nimeni nu le-ar mai cumpăra. De aici și limitarea pe partea de R&D.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: diversexiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.