Accesorii inteligente

Cel mai nou smartwatch Xiaomi este modelul Xiaomi Mi Watch Lite. Acesta este un device de buget, preţul acestuia urmând a fi în Europa de aproximativ 50 de euro.

Ceasul vine cu ecran IPS LCD color de 1.4 inci cu rezoluţie de 320 x 320 pixeli, o densitate de 323 ppi, protecţie cu sticlă curbată 2.5D şi funcţie de ajustare automată a luminozităţii, senzor pentru citirea pulsului, câteva funcţii fitness, 11 moduri sport, monitorizare a somnului şi alertă pentru sedentarism.

Xiaomi Mi Watch Lite are peste 120 de watch face-uri, conectivitate bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, barometru, pedometru şi este compatibil cu aplicaţia Xiaomi Mi Fit. Smartwatch-ul cântăreşte 35 de grame, iar bateria de 230 mAh promite o autonomie de până la 9 zile.

Ceasul mai beneficiază de certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri şi se poate conecta la smartphone-uri cu iOS şi Android.

Xiaomi Mi Watch Lite va fi disponibil cu carcasă roz, albastră sau neagră şi curele de culoare roz, negru, verde, alb fildeş şi albastru.

Sursa: fonearena.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.