Accesorii inteligente

Xiaomi a anunţat lansarea unui nou smartwatch de buget, modelul Xiaomi Mi Watch Revolve Active. Chiar dacă este un ceas ieftin, acesta beneficiază de o serie de caracteristici utile, unele ce îl transformă într-un produs ce merită preţul solicitat de aproximativ 122 dolari.

Xiaomi Mi Watch Revolve Active încorporează un ecran AMOLED de 1.39 inch cu rezoluție 454 x 454 pixeli, luminozitate de 450 nits şi protecţie cu sticlă Corning Gorilla Glass 3. Ceasul are un cadran rotund, unul ce te duce cu gândul la Xiaomi Mi Watch-ul disponibil în România.

Bateria este de 420 mAh și ar oferi o autonomie de până la 14 zile. Smartwatch-ul mai dispune de certificare 5ATM în ce privește contactul cu apa şi are 117 moduri dedicate pentru fitness, din care 17 sunt pentru sportivii profesionişti. Device-ul cântărește 32.5 de gr., iar dimensiunile sale sunt de 45.9 x 53.35 x 11.8 mm.

În ceea ce privește senzorii încorporați avem: senzor PPG pentru monitorizarea ritmului cardiac cu SpO2 inclus, accelerometru pe trei axe, giroscop pe trei axe, senzor geomagnetic, barometru, senzor pentru lumina ambientală, GPS şi Glonass.

Pe partea de conectivitate Xiaomi Mi Watch Revolve Active dispune de bluetooth 5.0 ce se conectează cu smartphone-urile Android ce rulează de la 4.4 KitKat spre versiunile software mai noi, iar cu iPhone-urile de la iOS 10 spre versiunile mai noi.

Sursa: gadgets.ndtv.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.