Telefoane Mobile

Zvonurile despre Xiaomi Mi3 au început să circule pe internet de curând. Inițial ni se promitea un smartphone care să incorporeze un procesor cu 8 nuclee. Oricât de fascinante erau aceste zvonuri, se pare că altele le iau locul, potrivit cărora noul smartphone va avea ultimul chip quad-core al Nvidia, și anume Tegra 4, care se pare că va avea o frecvență între 1.8 – 2.0 Ghz. Totodată, Xiaomi Mi3 va veni, potrivit speculațiilor, cu cu un display de 4.5 inch, o cameră foto/video de +12MP și 2GB de RAM.

Predecesorul acestui terminal, și anume Xiaomi Mi2 a fost extrem de popular datorită raportului foarte bun specificații/preț. Cu un procesor quad-core, display IPS de 4.3 inch, rezoluție HD, 2GB de memorie RAM, 16GB spațiu de stocare, 3G, cameră foto/video de 8MP, baterie de 2000mAh și Android 4.1 Jelly Bean, acest telefon promite multe. Prețul – 220 de euro în China, a fost cel care „a spart gura târgului” și care a impresionat puternic.

Ne așteptăm ca Xiaomi Mi3 să aibă specificații impresionante și un preț accesibil. Deocamdată însă, totul stă în domeniul zvonurilor și al speculațiilor, deși suntem nerăbdători să aflăm informații concrete.

O prezentare video a Xiaomi Mi2, mai jos:

Sursă: 1, 2