Diverse

Xiaomi are parteneriate cu foarte mulţi producători chinezi, iar prin implementarea unor standarde de calitate ridicate le permite acestora să îşi comercializeze diversele gadget-uri sub brandul său.

Două dintre produsele ce nu sunt realizate de Xiaomi, dar sunt vândute sub acest brand sunt bicicletele electrice QICYCLE EF1 şi HIMO V1.

Xiaomi QICYCLE EF1 are un cadru construit în totalitate din aluminiu, roţi de 16 inci, cântăreşte 14.5 kg, iar schimbătorul de viteze dispune de 3 moduri (uşor, normal şi rapid) ce facilitează utilizarea bicicletei chiar şi atunci când aceasta rămâne fără energie electrică.

Bicicleta utilizează o baterie Panasonic de 208.8Wh ce include tehnologia BMS pentru optimizarea consumului, acumulator care oferă motorului de 250W 36V o autonomie de 45 km. Xiaomi QICYCLE EF1 are încorporat un contor inteligent ce permite monitorizarea deplasării menţinând o viteză de deplasare constantă, calculând kilometrajul sau chiar numărul de calorii arse la pedalare. Datele culese pot fi sincronizate cu smartphone-ul prin intermediul conectivităţii bluetooth

Xiaomi QICYCLE EF1 poate fi achiziţionată pe geekbuying.com pentru 659.99 dolari fără TVA după aplicarea codului YXKGYZOA. La acest preţ se mai adaugă şi transportul de 137.1 dolari.

Xiaomi HIMO V1 este o variantă mult mai accesibilă. Bicicleta este echipată cu un motor de 250W ce promite o viteză maximă de 20 km / h. Bateria de 6Ah se încarcă complet în 6.5 ore şi garantează o autonomie de 30 de km la o pantă maximă în urcare de 20 de grade.

Şi aici avem parte de un cadru din aluminiu, iar sistemul de frânare poate opri bicicleta în doar 4 metri pe carosabil uscat şi în doar 6 metri pe unul umed. Roţile sunt de 12 inci, iar greutatea suportată nu trebuie să depăşească 100 de kg.

Xiaomi HIMO V1 poate fi achiziţionată pe geekbuying.com pentru 329.99 dolari fără TVA după aplicarea codului GAYNXBYL. La acest preţ se mai adaugă şi transportul de 137.1 dolari.