Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S22 Ultra, cel mai puternic smartphone al producătorul sud-coreean din prima parte a anului, va veni cu o baterie comptibilă cu o tehnologie de încărcare rapidă la 45W. Încărcătorul nu va fi inclus în cutia de retail, dar asta este altă poveste.

În timp ce Samsung îşi “conservă” noile tehnologii, cele mai noi surse susţin că Xiaomi va implementa caracteristici interesante pe viitorul telefon entry-level Xiaomi Redmi 11. Suplimentar unor modificări de ordin estetic, device-ul va beneficia de următoarele caracteristici:

  • display cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh la 120Hz (cel mai probabil un IPS LCD);
  • procesor Qualcomm Snapdragon cu modem 5G (sursele indică Qualcomm Snapdragon 690 cu modemul Snapdragon X51) + Adreno 619L GPU;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 67W.

Momentam suntem la bursa zvonurilor, însă un Xiaomi Redmi 11 cu încărcare rapidă la 67W, conectivitate 5G şi ecran cu rată de refresh de 120Hz la vreo 800 – 900 lei chiar ar fi un best-buy veritabil. Rămâne de văzut dacă acest informaţii se vor confirma.

Sursa: gizchina.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.