Smartphone

Pentru luna noiembrie Xiaomi pregăteşte un nou smartphone low-cost, un model destinat celor fără prea mari pretenţii şi aşteptări. Acesta se va numi Xiaomi Redmi 13C şi va fi un device 4G only.

Cu ajutorul publicaţiei newzonly.com putem vedea câteva imagini tip hands-on cu viitorul terminal:

Observaţi un telefon din plastic cu un spate destul de plăcut şi un display cu margini foarte generoase cu un breton stil vechi.

Din punct de vedere hardware aflăm că Xiaomi Redmi 13C va veni cu un ecran de 6.74 inci cu rată de refresh la 90Hz, procesor octa-core (posibil MediaTek Helio G96), cameră foto triplă cu senzor wide de 50 Megapixeli, baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 18W, până la 8 GB RAM şi până la 256 GB stocare.

Xiaomi Redmi 13C va ajunge cel mai probabil şi în România, însă nu ştim dacă sub această denumire sau sub un rebranding Poco (se zvoneşte că la nivel global va ajunge drept Poco C65).

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.