Smartphone

Xiaomi este printre puţinii producători fără un device parte a programului Android Go, însă acest lucru se va schimba peste câteva zile atunci când producătorul chinez va anunţa Xiaomi Redmi Go.

Telefonul a fost listat de câţiva retaileri din Filipine şi India, astfel că vă putem prezenta detaliat toate specificaţiile:

  • display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 425 de tip quad-core pe ARM Cortex-A53 la 1.4 GHz, Adreno 308, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot combo ( dual-sim sau single sim + slot pentru cardurile microSD);
  • Android 8.1 Oreo Go Edition;
  • 4G, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, bluetooth 4.1, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS și BDS, radio FM;
  • 8 Megapixeli cu f/2.2, LED flash și cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh, 137 gr. și 8.35 mm grosime.

Xiaomi Redmi Go este un Xiaomi Redmi 4A mai modest, însă la un preţ ce se anunţă competitiv: aproximativ 70 dolari.

Cred totuşi că acest proiect ar trebui să fie mai permisiv în condiţiile în care dezvoltatorii îl ignoră cu desăvârşire. Exceptând câteva companii mari care se pot număra pe degetele de la o mână, aproape nimeni nu se oboseşte să lanseze versiuni optimizate ale propriilor aplicaţii pentru Android Go.

Sursa: fonearena.com

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.