Telefoane Mobile

În cadrul evenimentului de lansare a smartphone-ului Xiaomi Redmi 8 în China, un oficial al companiei chineze a prezentat şi primele detalii despre viitorul Xiaomi Redmi K30.

Informaţiile sunt minime, însă destul de importante pentru a ne face o idee despre o parte din modificările ce vor fi implementate pe acest device:

  • Xiaomi Redmi K30 va renunţa la camera frontală tip pop-up şi va dispune de una duală decupată în ecran în stilul celei de pe Samsung GALAXY S10 Plus.

Personal îmi plăcea Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T cu cameră frontală pop-up, însă cine ştie, poate nu au fost mulţumiţi de fiabilitatea mecanismului în timp.

  • Xiaomi Redmi K30 va putea fi achiziţionat şi într-o versiune 5G, însă aceasta nu va fi cea mai ieftină din piaţă.

Qualcomm a anunţat că în 2020 va lansa un procesor mid-range compatibil 5G şi cel mai probabil acesta va fi utilizat şi pe Xiaomi Redmi K30. Chiar dacă nu va fi cel mai ieftin astfel de smartphone din piaţă, sunt sigur totuşi că va avea un preţ foarte competitiv.

Sursa: fonearena.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.