Telefoane Mobile

Este clar că Xiaomi Redmi Note 7 a fost şi este unul dintre cele mai reuşite smartphone-uri ale anului. Telefonul vine cu un raport calitate-preţ excelent, iar utilizatorii sunt foarte mulţumiţi de acest device.

Producătorul chinez a anunţat printr-o postare pe contul său de Weibo că Xiaomi Redmi Note 7 a reuşit să atingă borna a peste 20 de milioane de unităţi vândute la nivel global în doar 7 luni de la lansare. În aceste cifre sunt incluse şi modelele secundare Xiaomi Redmi Note 7S şi Xioami Redmi Note 7 Pro.

Se pare că Xiaomi lucrează deja la Xiaomi Redmi Note 8, presa chineză dezvăluind deja câteva imagini destul de neclare cu acesta:

Sunt şanse ca Xiaomi Redmi Note 8 să fie anunţat spre sfârşitul acestui an, însă până atunci Xiaomi Redmi Note 7 rămâne o opţiune excelentă.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.