Accesorii inteligente

Deşi capul de afiş al lansării de astăzi a fost seria de smartphone-uri Xiaomi Redmi K60, producătorul chinez a mai prezentat şi câteva accesorii inteligente. Unul dintre acestea este smartwatch-ul Xiaomi Redmi Watch 3.

Noul ceas vine cu un ecran AMOLED de 1.75 inci cu rezoluţie de 390 x 450 pixeli protejat cu sticlă curbată 2.5D, rată de refresh la 60Hz, luminozitate de până la 600 nits, senzor pentru citirea pulsului activ 24 de ore din 24, 121 moduri sport, monitorizare a somnului, monitorizare a ciclului menstrual şi alertă pentru sedentarism.

Xiaomi Redmi Watch 3 are peste 200 de feţe de ceas, conectivitate bluetooth 5.2 cu suport pentru apeluri de voce, NFC şi este compatibil cu aplicaţia Xiaomi Mi Fit. Smartwatch-ul cântăreşte 37 de grame, include GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, pedometru, senzor pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui SpO2, iar bateria de 289 mAh promite o autonomie de până la 12 zile.

Smartwatch-ul mai beneficiază de certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri şi se poate conecta la smartphone-uri cu iOS şi Android. La nevoie există şi o funcţie SOS, una ce se activează prin apăsarea de trei ori a butonului fizic.

Xiaomi Redmi Watch 3 va costa în China aproximativ 71 de dolari.

Sursa: fonearena.com