Diverse

Xiaomi România caută în permanenţă modalităţi de a atrage noi utilizatori, dar şi de a-i fideliza pe cei vechi, astfel că din când în când mai anunţă câte o mică facilitate.

În exemplul de astăzi vorbim despre prima linie telefonică oficială de suport tehnic dedicată utilizatorilor din ţara noastră.

Pentru a le oferi suport tehnic utilizatorilor de produse Xiaomi oficial disponibile în România și pentru a asigura un grad de satisfacție crescut al acestora, hotline-ul Xiaomi va avea program de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 19:00. Obiectivele principale ale acestei linii sunt suportul în rezolvarea problemelor tehnice, programarea în service, verificarea statusului reparației și înregistrarea potențialelor plângeri.

Numărul la care puteţi suna pentru a pune întrebări este +40 800885835.

Dacă aveţi astfel o problemă tehnică cu device-ul vostru Xiaomi, puteţi suna la numărul de mai sus pentru a găsi o soluţie rapidă. Cel puţin în teorie.

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.