Accesorii inteligente

Xiaomi Smart Band 7 Pro este o brăţară inteligentă lansată în vara acestui an, iar cu ocazia evenimentului organizat de producătorul chinez în cursul zilei de astăzi, aceasta a fost anunţată oficial şi în Europa, inclusiv în România.

Noua brăţară vine cu un ecran AMOLED de 1.64 inci cu rezoluţie de 280 x 456 pixeli, funcţia Always On Display şi luminozitate de până la 500 nits, suport pentru GPS, GLONASS, Galileo, Beidou şi QZSS şi senzor de lumină ambientală ce susţine funcţia de luminozitate automată.

Brăţara ştie să măsoare ritmul cardiac, gradul de oxigenare al sângelui (include alertă în caz că saturaţia scade sub 90%), ciclurile de somn, cât şi calitatea respiraţiei din timpul somnului. Utilizatorul va putea să îşi ţină anumite evidenţe pentru stres, ciclul menstrual, sănătate şi activitate fizică (există 117 moduri de sport şi 4 moduri profesioniste de sport).

Xiaomi Smart Band 7 Pro include o baterie de 235 mAh ce se încarcă complet în mai puţin de două ore şi promite o autonomie de până la 12 zile, bluetooth 5.2 şi este rezistentă la scufundări (dispune de certificare 5 ATM).

Dacă vă interesează un astfel de accesoriu, trebuie să aflaţi că o puteţi cumpăra în ţara noastră la un preţ recomandat de 499.99 lei. Xiaomi Smart Band 7 Pro vine în două culori ale carcasei şi în 8 variante diferite de curele.