Software

Probleme pentru cel mai apreciat smartphone din programul Android One, Xiaomi este nevoit să suspende procesul de update la Android 8.0 Oreo pentru Mi A1. 

Care sunt problemele?

  • bateria se consumă în ritm alert, mai ales când bluetooth-ul este pornit;
  • unele aplicații nu mai pornesc, printre acestea și aplicații cu adevărat importante: camera foto, aplicații recente, centrul de pornire al apelurilor / dialer app.

Nu este bine deloc și asta arată că Xiaomi nu și-a făcut temele așa cum trebuie. Până la urmă vorbim de portarea Android 8.0 Oreo în stadiu nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică etc.

Update-ul urmează a fi reluat în…, următoarele săptămâni (așa poate fi rezumat mesajul laconic al Xiaomi India).

Mi A1 îl găsiți pe canal oficial și în țara noastră cu un preț în jurul a 1000 de lei. Dacă primiți notificare de update, mai bine îl lăsați în așteptare. Aveți Mi A1, ați făcut update? Feedback-ul vostru pe acest subiect ar fi cu adevărat util, să descoperim împreună dacă este dracul chiar atât de negru.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.