Seria Xperia de la Sony Ericsson vine cu preţuri, în general, ce depăşesc 1.500 lei. Acum s-au gândit să abordeze şi segmentul cotat mai jos. Xperia X8 a primit detaliile oficiale în urmă cu câteva zile şi o să le parcurgem şi noi la repezeală:
– cameră de 3,2 Megapixeli;
– grosime de 15 mm;
– procesor de 600 Mhz;
– ecran touchscreen de 3 inch cu rezoluţie 320×480 pixeli;
– greutate 104 grame;
– memorie de 128 Mb;
– slot pentru microSD de până la 16 Gb;
– Android 1.6;
– baterie de 1200 mAh;
– jack audio de 3,5 mm;
– Wi-Fi, aGPS, bluetooth.
Din păcate Sony Ericsson nu a trecut pe versiunile noi ale Android: 2.1 sau 2.2. Probabil spre sfârşitul anului vor face un update major în acest sens. Concurenţa pulsează ceva mai mult cu HTC Aria (un exemplu).
Galerie foto cu Sony Ericsson Xperia X8:

Update: Era denumit Shakira phone dar nu înţeleg care este legătura. Vorbim de un touchscreen grosuţ (dacă îmi permiteţi să forţez exprimarea). Pentru mine aduce prea mult alb, tastele de sub ecran nu îmi plac prin forma lor ascuţită dar gusturile nu se discută şi probabil multora are să le pară drăguţ. 

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.