Xposed: Zoom pentru Instagram Software

Niciodată nu am înțeles lipsa posibilității de a da zoom în aplicația mobilă Instagram, mai ales că pozele sunt găzduite la rezoluție și calitate mare pentru interfața web. Practic dezvoltatorii aplicației au tot ce le trebuie, mai puțin dispoziția de a implementa funcția. Țin minte și acum prima mea interacțiune cu Instagram, și cum am făcut double tap pentru a mări imaginea, ca în oricare altă aplicație, doar ca să văd că această acțiune este folosită pentru like.

Așa a apărut modulul Xposed numit simplu Zoom for Instagram. Dezvoltatorul XDA pixeltech.dev, creatorul acestui modul, a gândit la fel ca majoritatea utilizatorilor Instagram, dar spre deosebire de restul, el a făcut ceva în legătura cu acest aspect.

Modulul este cât se poate de simplu, injectând un buton ZOOM în interiorul aplicației oficiale Instagram, eliminând nevoia unei aplicații modificate sau 3rd party pentru a accesa serviciul cu aceasta funcție.

Xposed: Zoom pentru Instagram

Pe lângă funcția de mărire a imaginii, Zoom for Instagram îți dă posibilitatea de a salva imaginile în memoria internă, să le deschizi în browserul preferat sau să le împărtășești cu prietenii tăi. Mai mult, modulul adaugă și o funcție de rotire a imaginii ce prinde bine atunci când urmărești profilul cuiva ce nu știe cum să țină în mână telefonul sau tableta.

Xposed: Zoom pentru Instagram

Instalarea modulului este cât se poate de simplă. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația Xposed Installer, accesezi meniul Download, caută Zoom for Instagram și instalează-l. După va trebui să îl activezi din meniul Modules și să repornești deviceul. Modulul nu va pune vreo iconiță nouă în app drawer, instalarea fiind cât se poate de curată.

Xposed: Zoom pentru Instagram

Dacă nu ai instalat deja Xposed Framework, găsești toate informațiile necesare în articolele de mai jos:

  • Android 4.0.3 -> 4.4.4 – link
  • Android 5.0.x Lollipop – link
  • Android 5.1.x Lollipop – link
Sursă: XDA-Developers

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.