ZVON: YouTube va oferi streaming pentru posturi TV in 2017 Diverse

YouTube a venit cu mai multe informații legate de cele mai urmărite materiale video din țara noastră, pe anul în curs. 

a. TOP 10 – Cele mai populare clipuri (au fost excluse videoclipurile melodiilor);

Este o dovadă suplimentară că generația de până în 18 ani accesează YouTube în regim susținut. Rețeta viralului de top 10: parodie cu muzică pe ritm de hip-hop.

Clasamentul a fost realizat de către YouTube pe un algoritm ce ține cont de vizualizări, like-uri, share-uri și comentarii. Au fost analizate doar materialele urcate pe platformă în 2017.

b. TOP 10 – Cele mai populare videoclipuri muzicale;

Au fost luate în calcul doar clipurile oficiale, pe canalul ce deține conținutul, fără materiale video ce conțin doar versuri sau poză. Și aic s-a ținut cont de vizualizări, like-uri, share-uri și comentarii.

Rețeta succesului în muzica autohtonă pe 2017 – versuri în limba română, multe melodii lente / balade. Cu excepția lui Despacito, restul vor fi uitate până la mijlocil lui 2018.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: youtube

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.