ZVON: YouTube va oferi streaming pentru posturi TV in 2017 Diverse

YouTube a venit cu mai multe informații legate de cele mai urmărite materiale video din țara noastră, pe anul în curs. 

a. TOP 10 – Cele mai populare clipuri (au fost excluse videoclipurile melodiilor);

Este o dovadă suplimentară că generația de până în 18 ani accesează YouTube în regim susținut. Rețeta viralului de top 10: parodie cu muzică pe ritm de hip-hop.

Clasamentul a fost realizat de către YouTube pe un algoritm ce ține cont de vizualizări, like-uri, share-uri și comentarii. Au fost analizate doar materialele urcate pe platformă în 2017.

b. TOP 10 – Cele mai populare videoclipuri muzicale;

Au fost luate în calcul doar clipurile oficiale, pe canalul ce deține conținutul, fără materiale video ce conțin doar versuri sau poză. Și aic s-a ținut cont de vizualizări, like-uri, share-uri și comentarii.

Rețeta succesului în muzica autohtonă pe 2017 – versuri în limba română, multe melodii lente / balade. Cu excepția lui Despacito, restul vor fi uitate până la mijlocil lui 2018.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: youtube

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.